Bedrijf

Bedrijf

Wie is Struktuur

Struktuur is een gedreven en dynamisch multidisciplinair studiebureau. Een team van energiedeskundigen en ingenieurs. We leveren realistisch technisch advies en bouwkundige studies aan architecten en bouwheren. Dat doen we flexibel en in heldere taal. Waarom? Omdat ook wij graag complexe zaken begrijpelijk en uitvoerbaar aanpakken.

Wat we doen

Struktuur is een studiebureau en expertisebureau. Onze focus? Energiebewust en veilig bouwen, vandaag en in de toekomst.

Hoe we het doen

De kennis van onze ingenieurs is onze sterkte om architecten, promotoren, bouwheren en openbare besturen met bouw- en vakkennis te ondersteunen. Door als studiebureau kennis en ervaring samen te brengen in projectteams beantwoorden we vakkundig alle bouwvragen.

In een bouwwereld waarin eisen en normen snel veranderen, voeren we de toon. Een constante bijscholing van onze experten is essentieel in onze aanpak. Niet toevallig organiseren we zelf infosessies voor architecten en engageren we ons als voorloper van BEN, bijna-energieneutraal bouwen.

  • Expertise, professionele groei en efficiëntie
  • Betrouwbaar, integer en ondernemend team
  • Positieve aanpak met enthousiasme en aanpassingsvermogen

Waarom we het doen

Omdat correct bouwadvies winst oplevert op lange termijn voor elk bouwproject. Door vandaag in te spelen om toekomstige bouwregels en energienormen helpen we architecten in het kluwen van steeds veranderende wettelijke bouwverplichtingen.

Onze troeven

  • Constante bijscholing
  • Heldere en open communicatie
  • Eigen infosessies voor architecten

Samenwerken voor uw bouwproject? Graag.
Contacteer ons

Schrijf je in voor onze nieuwsbriefNieuwsbrief
Vraag een vrijblijvende offerte aanOfferteaanvraag