Expertisebureau voor bouwadvies

Plaatsbeschrijving

Een snelle en correcte constructieve of locatieve plaatsbeschrijving

Een plaatsbeschrijving nodig voor aanvang van bouwwerken, een constructieve plaatsbeschrijving? Of op zoek naar een erkende expert voor een plaatsbeschrijving voor de verhuur van een woning of pand, een zogeheten locatieve plaatsbeschrijving? Sowieso helpen we u graag met een flexibele planning en een snel verslag.

  • Onafhankelijk expert
  • Snel verslag na goedkeuring offerte
  • Plaatsbeschrijving wanneer het u past

Wanneer is een plaatsbeschrijving nodig?

Een verzekeringsmaatschappij kan bij het afsluiten van een ABR-polis een plaatsbeschrijving eisen van een erkende expert, zoals Struktuur. Maar ook in andere situaties is een plaatsbeschrijving aangewezen:

  • Bij registratie huurcontract
  • Na einde van huurcontract
  • Voor aanvang van nieuwbouw of verbouwing

Een erkende plaatsbeschrijving vermijdt discussies

Een officiële plaatsbeschrijving kan zowel voor woningen, kantoren als voor openbare ruimte. Tijdens een plaatsbezoek zorgt een erkende deskundige voor een objectief verslag van de omgeving. Gestaafd door foto’s wordt de staat van muren, gevels, plafonds, ramen, vloer in kaart gebracht. De plaatsbeschrijving geldt als bewijs bij eventuele discussie na schade door nabije werken.

De kosten van een plaatsbeschrijving

Hoeveel kost een plaatsbeschrijving? Dat is afhankelijk van de ruimte die beschreven moet worden. Sowieso is het beter om discussie achteraf te vermijden. Beter een goede buur dan een verre vriend, weet u wel. Vraag een offerte voor de prijs van uw plaatsbeschrijving.

Plaatsbeschrijving nodig?
Contacteer ons