Bouwadvies, ons vak!

U wilt u een studiebureau dat bouwnormen en energieregels respecteert. Dat doen we ook. Maar als studiebureau gaat Struktuur verder. Dankzij jarenlange ervaring in veiligheidscoördinatie en constante bijscholing voor EPB geven we bouwadvies in de ruimste zin van het woord. Zowel voor architecten, bouwheren als promotoren. Ook voor uw bouwproject.

Bouwexpertise en bouwadvies dat verder gaat dan de normen

Tuurlijk wilt u een studiebureau dat bouwnormen en energieregels respecteert. Dat doen we ook. Maar als studiebureau gaat Struktuur verder. 
Dankzij jarenlange ervaring en know-how geven we bouwadvies in de ruimste zin van het woord. Zowel voor architecten, bouwheren als promotoren. Ook voor uw bouwproject.

Een team van bouwexperten

Bouwprojecten en bouwregels worden steeds complexer en technischer. Daarom staan we samen sterk en weten we meer. Onze bouwexperten en energiedeskundigen vormen een hecht en dynamisch team. Met een flexibele planning, heldere communicatie en eigen infosessies voor architecten maken we het verschil.  Maak kennis met Struktuur.

Voor Vlaanderen, Wallonië en Brussel

Van De Panne tot Houffalize: dankzij onze twee vestigingen in regio Gent en regio Mechelen staan we voor u klaar in heel België met ervaren bouwadvies en bouwstudies. Uiteraard op maat van de wetgeving en bouwnormen in Vlaanderen, Brussel en Wallonië.

Zin om samen aan uw verbouwdroom te werken?
Vraag vrijblijvend een offerte aan.