Warmteverliesberekening voor uw bouwproject

Warmteverliesberekening voor uw bouwproject

Hoeveel vermogen heeft uw verwarming nodig?

Energie en verwarmen kost geld. Veel geld. Daarom weet je beter hoeveel energie je precies nodig hebt om uw gebouw of woning te verwarmen. Hoe? Met een gedetailleerde warmteverliesberekening.

Het vermogen van uw verwarming berekenen. Het is kort door de bocht, maar wel de essentie van een warmteverliesberekening. Als studiebureau zorgt Struktuur zowel bij nieuwbouw of renovatie voor een warmteverliesberekening met een duidelijk inzicht op het nodige vermogen van de verwarming.

  • Volgens meest recente normen
  • Precieze en correcte berekening ipv vuistregels
  • Voor optimale keuze van verwarmingsinstallatie met winst op lange termijn

Advies voor de capaciteit van radiatoren

Het berekenen van het nodige vermogen van uw radiator met vuistregels is gissen en gokken. Iets wat u liever vermijdt tijdens het bouwen. Daarom werken we als erkend studiebureau volgens correcte berekeningen en de meest recente normen. Door alle ruimten in kaart te brengen, inclusief het warmteverlies naar de aanpalende kamers en buiten, krijgt u advies en begeleiding op maat van uw woning of project.

Waarom een warmteverliesberekening?

Omdat warmteverlies een grote invloed heeft op de keuze van de verwarmingsinstallatie. Een correcte en precieze berekening duidt exact aan welke capaciteit van het verwarmingssysteem nodig is. Zo maakt u de meest optimale keuze: een verwarming met radiotoren met het ideale vermogen, niet te veel, niet te weinig. Uw winst? Een ferme kostenbesparing op lange termijn.

Vraag uw warmteverliesberekening aan.
Contacteer ons

Zin om samen aan uw verbouwdroom te werken?
Vraag vrijblijvend een offerte aan.