Energie

Energie

Energieprestaties, EPB-regels en EPC-attesten omzetten in positieve energie. Daar gaat het om. Als studiebureau geven we duurzaam advies en concrete berekeningen voor energieprestaties van elk bouwproject. Altijd op basis van de meest recente wetgeving. 

Met energie-advies en -begeleiding van bij de ontwerpfase helpen onze energiedeskundigen bij het behalen van het vooropgestelde E-peil en bijhorende EPB-normen. 

Struktuur als energiedeskundige

  • Voor Vlaanderen, Wallonië én Brussel
  • Voor EPB-verslag, bouwknopen en luchtdichtheidstest
  • Ervaren energiedeskundigen met constante bijscholing
  • Energiestudie in functie van ontwerp, oriëntatie en technieken

Energie-advies vanaf ontwerp

Optimale energieprestaties ontstaan in de ontwerpfase. Dat we rekening houden met het ontwerp, de ligging en schaduw, vinden wij vanzelfsprekend. Daarom begeleiden we van bij de start. Samen met u overlopen we de mogelijkheden en impact van energiekeuzes. Zo neemt u op elk moment de beste beslissing op vlak van EPB, EPC en energie.

Energiebesparing op lange termijn

De wetgeving rond EPB, EPC en energie in bouwprojecten verandert continu. Daarom volgen onze experten elke evolutie op de voet. Ze scholen zich constant bij in de complexe normen en energie-eisen. Zowel voor VlaanderenWallonië als Brussel

EPB in functie van de architectuur

De energieprestaties en het binnenklimaat van elk bouwproject moeten realistisch en uitvoerbaar zijn. Dat is onze overtuiging. Concrete, technische en toepasbare begeleiding in functie van het bouwproject en de omgeving. Met berekeningen, alternatieven en oplossingen die passen in het architecturale ontwerp en de algemene bouwfilosofie van het project. In samenspraak met de architect of bouwheer. Dat spreekt voor zich.

Studiebureau voor architecten en particulieren

We ondersteunen architecten en projectontwikkelaars met praktijkgerichte studie en advies. Dat doen we in klare, heldere taal. Zonder vaktermen leggen we het EPB-verslag uit. Zo weet u waar het op staat en waarom specifieke ingrepen nodig zijn.

Ook als particulier kan u bij studiebureau Struktuur terecht. Zowel voor uw EPC-attest, EPB-verslag, EPB-aangifte of berekening van uw energieverbruik of E-peil.

De energieprestatie van een gebouw is in onze huidige samenleving een hot item. Het is dan ook uiterst belangrijk dat je bij het kopen, huren of (ver)bouwen van een gebouw de juiste beslissingen neemt.

Struktuur inschakelen als energiedeskundige?
Contacteer ons

Zin om samen aan uw verbouwdroom te werken?
Vraag vrijblijvend een offerte aan.